.

 

 
https://www.sarbogard.hu/_user/browser/Image/vakbarat_ikon.jpg
Orvosi ügyelet
Térítési díj (étkezés) tájékoztatóési időpont
TÁJÉKOZTATÓ adóbefizetésről
Tűzgyújtás

Tájékoztató

TŰZGYÚJTÁSRÓL
A kerti hulladék nyílttéri égetése

csak szeptember 15. és május 15. között naponta 8.00 óra és 19.00 óra között lehetséges, ha a hatáskörrel rendelkező szerv ez időszakra országos tűzgyújtási tilalmat nem rendel el.Erről információ:ITT

Dr. Venicz Anita
   jegyző   
Esélyegyenlőségi program
Térítési díjak tájékoztató

Tájékoztató
TÉRÍTÉSI DÍJAKRÓL

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testülete a gyermekét-keztetés intézményi térítési díjait az alábbiak szerint állapította meg:

A térítési díjakat az
1. és 2. sz. mellékletek
tartalmazzák
MÁV Tájékoztató

 

 

 

 

Hírek - Sportélet
Ultrabalaton
2020.06.08. 21:04
Virtuális Ultrabalaton
Ha nem lenne koronavírus járvány, most a hétvégére tervezett RunBogárd futóversenyre invitálnánk olvasóinkat, illetve a legelszántabbaknak a 2020. évi XIV. NN Ultrabalatonon elért eredményeiről tudósítanánk. Sajnos azonban az élet úgy rendezte, hogy a RunBogárd futóversenyt csak egy későbbi időpontra – 2020. szeptember 05-én 09 órai kezdettel – tudják meghirdetni a szervezők és az Ultrabalatont sem lehetett megtartani a tervezett időpontban.
Az egyre nagyobb létszámú helyi futóközösség azért nem maradt futóesemény nélkül ebben a járvánnyal terhelt időszakban sem. Az NN Ultrabalaton szervezői az eredeti időpontra virtuális Ultrabalatonra invitálták a futócsapatokat. A következő összefoglalót a lelkes sárbogárdi szervezők juttatták el szerkesztőségünkhöz.

„Kis városunkban Sárbogárdon évről-évre nő a futást kedvelők száma. Mikor megláttuk az szervezők által meghirdetett eseményt, azonnal szervezésbe fogtunk, hogy a helyi futókat egy csapatba összefogjuk és megismertessük velük az Ultrabalaton feeling-et, mivel RunBogárd csapatunk azon szerencsések közé tartozik, akik évről-évre részt vesznek az UB versenyeken. Első körben egy csapatot szerettünk volna indítani ezen a virtuális versenyen. Meglepetésünkre 2 csapattal is sikerült képviselni kis városunkat a váltófutáson. Péntek délután indultunk, váltáskor telefonon értesítettük egymást, elkerülve a személyes kontaktust. Éjjel is futottunk (hiszen ez is hozzátartozik az UB hangulathoz) és szombat kora délutánra mindkét csapat teljesítette a távot. A sárbogárdi Rendőrkapitányság teljes vállszélességben mellénk állt, láthatósági mellényt és karpántot adott az éjszakai futóknak és odafigyeltek a biztonságunkra.
 

Részletek   »

Kézilabda
2020.05.11. 08:55
Nem került fel a KORONA a szezonra
A Covid-19 világjárvány a sporttal sem kötött kompromisszumot, főleg nem a kézilabdával. Március 13.: a helyzetre való tekintettel a Magyar Kézilabda Szövetség országosan felfüggesztett minden bajnokságot nemtől és kortól függetlenül.  Ennek a döntésnek köszönhetően városunk csapata a VAX KE Sárbogárd április 9.-ig éllovasa volt a Fejér-Komárom Esztergom megyei Férfi Kézilabda Bajnokságnak. Azonban az MKSZ elnöksége döntött és teljes egészében törölte a 2019-2020-as magyar kézilabda szezont. A bajnokságokból nincs feljutó és kieső csapat, bajnokot sehol sem hirdetnek. Nagy László, az MKSZ alelnökének és korábbi világklasszis kézilabdázóinak a szavaival élve, „Vegyük teljesen semmisnek az idei szezont”.
Igen, ezt így abból a székből könnyű kimondani, de játékosként még felfogni is nagyon nehéz lett volna Laci. 7-8 hónap munkáját egy tollvonással semmissé tenni nem valami szép dolog, függetlenül attól, hogy bárkire is vonatkozzon a döntés. Több olyan csapat esett el az NB1-be feljutás lehetőségétől, akinek gyakorlatilag már borítékolható volt, hogy sikerülni fog. Ettől pedig csak az „szebb”, hogy a női NB1 2. helyén álló Siófok elbukta a biztos Bajnokok Ligája indulását, mivel úgy döntött a szövetség, hogy a nemzetközi kupákba a csapatok a 2018-19-es eredmények alapján kvalifikálnak.

Részletek   »

Úszás
2019.12.10. 11:03
Sárbogárdi „vízicsibe” vol. 2
Tavalyi számunkban megismerkedhettünk Zsebők Laurával, egy tehetséges fiatal lánnyal, aki 11 éves korára már számos versenyen képviseltette magát és legtöbbször nem üres kézzel tért haza. Most újra leültünk beszélgetni vele, miután idén először mérettette meg magát nemzetközi mezőnyben.

Részletek   »

Spartatlon
2019.12.10. 11:00
Egy este a kétszeres Spartatlon győztessel
Maráz Zsuzsanna ultrafutó, kétszeres Spartatlon győztes volt a vendége november 22-én a Díszteremben a RunBogárd futócsapatnak. A szervezők nevében Kun Szabolcs köszöntötte a vendéget és a megjelenteket. Egyúttal felhívta a figyelmet a bejáratnál elhelyezett gyűjtőládára. Elmondta, a gyűjtés célja, hogy két látássérült óvodás kislány terápiás kezeléséhez hozzájáruljanak (76 500Ft gyűlt össze az est folyamán).


Részletek   »

Íjászok
2019.09.08. 20:23
SÍC - hírek, eredmények! Érmek az U14-től
Az országos U14 íjász versenyeket (hagyományosan) vagy nagy eső, vihar, vagy kánikulai hőség kíséri. A soron következő versenyen, 08.25.-én, a hőség találta meg a versenyzők által birtokba vett pályát. A júniusi versenyhez hasonlóan, ismét 4 fő „olimpiás” versenyző képviselte, és mint azt az eredmények mutatják, öregbítette Sárbogárd hírnevét. És mint az már lassan megszokottá válik, újra sikerült 3 éremmel hazatérni.
A 2x36 lövéses rangsorolóban gyermekeknél Lénárt Roland 2., Fekete Zétény 3. Ezt követő helyezéseket eldöntő kieséses verseny során a döntőbe jutásért lőtt egymás ellen Zétény és Roland. Utóbbi szétlövéssel került a döntőbe, ahol végül is, ha csak kis különbséggel a 2. helyet gyűjtötte be. Zétény a dobogó alsó 3. fokáig jutott, így Ő is éremmel tért haza.

Részletek   »

Kerékpározók
2019.09.08. 20:20
Sió mente Maraton 2019
Augusztus 31.-én reggel 7 órakor 90 versenyző vágott neki az immár harmadik alkalommal megrendezett Sió mente Maraton 210 km-es távjának. (Első alkalommal 17-en indultak a versenyen, a másodikon 55-en.) Az indulók összesen 41 településről érkeztek. A legtöbben Budapestről érkeztek, összesen 20 fő. Négyen Szlovákiából, egy fő Szerbiából érkezett. Sárbogárdról hat versenyző volt: Kocsis Ádám, aki elsőként ért be, 14:39-kor, Szalai István, Nedoba Milán, Jakubek Attila, Nagy Dávid, Geiger Zoltán.

Részletek   »

  Előre»   

Koronavírus tájékoztató

Köszöntő


Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm Sárbogárd Város honlapján, örülök, hogy érdeklődése telepü-lésünkre irányult. Külön köszöntöm városunk lakóit.

Kérem, tekintsenek úgy erre a megjelenési formára, mint az önkormányzat kinyújtott kezére, amelyet bármikor megfoghatunk. Továbbra is igyekszünk számos közérdekű és közhasznú adatot közölni a honlapon mindenkivel és ezáltal kedvet csinálni Sárbogárdhoz. Természetesen, akinek bármi gondja, problémája van, úgy magam és képviselőtársaim is állunk szíves rendelkezésükre. A választási ered-mény egy jó kezdet, most pedig alakítsuk tovább Sárbogárd történetét együtt legjobb  szándékunk és tehet-ségünk szerint.

 Dr. Sükösd Tamás  polgármester


Tájékoztató

Fejér FMRF hírlevél

Számlanyitás - MÁK
 

Állampapír vásárlás - MÁK

EU-s pályázatok

EU-s pályázatok

Pályázat KDOP 4.1.1

 TÁJÉKOZTATÁS

 A KDOP-4.1.1/E-11-2011-0018 azonosító számú "Sárbogárd városközponti területeinek vízrendezése, csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztése " pályázatról

Pályázat KDOP 3.1.1

Tájékoztató  

a KDOP-3.1.1/B-11-2012-0001

"Újratervezés - Sárbogárd város központjának megújítása"

című pályázathoz kapcsolódó beruházásról Tájékoztató>

  L Á T V Á N Y T E R V E K: 

 1. melléklet,   2. melléklet
 
3. melléklet,   4. melléklet
 5
. melléklet,   6. melléklet
 
7. melléklet,   8. melléklet 
 
9. melléklet, 10. melléklet 
11. melléklet12. melléklet 
13. melléklet


Újratervezés

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427
 TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427 
"INFORMATIKAI INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE SÁRBOGÁRDON" című projekt

TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005

TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005
"Befogadó intézmények  Sárbogárdon" című projekt

Csillagkapu

TÁMOP_5.6.1.C-11/2-2011-0025 "Csillagkapu" modell-program az áldozattá válás megelőzése és az áldozatsegítés fejlesztése érdekében Fejér megyében
Felhívás   -   Felkészítő


Helyi Foglalkoztatási Együttműködések Sárbogárd Járásban
 

Szervezetfejlesztés

Sárbogárd Városháza felújítása, energiahatékonysági korszerűsítése

Sárbogárd város önkormányzati épületeinek energetikai fejlesztése

Tájékoztató (kézilabda)
VAX KÉZILABDA EGYESÜLET SÁRBOGÁRD

Tájékoztató (kosárlabda)
 SÁRBOGÁRDI KOSÁRLABDA CLUB

Tájékoztató (Sárbogárd SE)

Kémény Zrt.

Egyenlő Bánásmód Hatóság

MONTÁZS projekt

Inkább bringázz

Esemény otthon projekt

Gyepmester
Sárközi Károly
(06) 30 342-1493


Katasztrófavédelem