.
.
Orvosi ügyelet
Térítési díj (étkezés) tájékoztató és időpont
Áramszünet tájékoztató
 
 

2022. október 4-én
8.00-16.00 óráig
áramszünet lesz.
 Érintett utcák, szakaszok:

Túry Miklós u. 1-19., 2-20. (Munkaügyi Központ, Tűzoltóság, Állatorvosi rendelő), Zrínyi Miklós u.


2022. október 10-én
8.30-13.30 óráig
áramszünet lesz.
 Érintett utcák, szakaszok:

Gesztenyesor 1., Tisza u., Köztársaság út 146-200, 141-165.

 

MÁV
Esélyegyenlőségi program
Térítési díjak tájékoztató

Tájékoztató
TÉRÍTÉSI DÍJAKRÓL

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testülete a gyermekét-keztetés intézményi térítési díjait az alábbiak szerint állapította meg:
2022. 09.01-től

A térítési díjakat az
1. és 2. sz. mellékletek
tartalmazzák

 

 

 

 

Menetrendek és közl. tájékoztatók
 
2022. október 1-jétől 2022. október 2-ig Pusztaszabolcs – Székesfehérvár állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 45 sz. Székesfehérvár – Sárbogárd és a 46 sz. Sárbogárd - Bátaszék [- Baja] vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Székesfehérvár – Sárbogárd állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.
 

2022. október 10-től 2022. október 21-ig Nagytétény—Tárnok állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a  40a sz. Budapest— Pusztaszabolcs vasútvonalon a hirdetményben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Menetrend>>>


2022. október 22-én Nagytétény—Tárnok állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 40a sz. Budapest— Pusztaszabolcs vasútvonalon a 4570 sz. vonat módosított menetrend szerint – Budafok, Barosstelep és Érd felső érintésével – közlekedik.


 
 
III. ütem

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV ZRT megkezdi Pécs Területi Igazgatóság működési területén az állomások illetve egyes vonalak vegyszeres gyomirtását a csatolt excel táblázat szerint. A csatolt táblázat összesen 3 füle tartalmazza a permetezendő vonalak, illetve az állomások, rakterületek, peronok (pick-up 5 nap-fül, unimog -fül) listáját. A „keskeny 1nap” fül a Balatonfenyvesi GV gyomirtására vonatkozik.

 

 Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt Címzetteket, hogy

 

·         az Unimogok útvonalterve az időjárás miatt, vagy forgalmi okból módosulhat.

·         a gyomirtásra használt vegyszerek munkaegészségügyi várakozási ideje 0 munkanap ezért a vegyszer felszáradása után a permetezett területeken munka végezhető.

·         a gyomirtáshoz használt vegyszerkeverékek az alábbi vegyszerek különböző összeállításával készülnek :

 

AGIL 100 EC hatóanyaga: 100 g/l propoquizafop, kijuttatott dózis: 2 l/ha, munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap, méhekre nem veszélyes, vízi szervezetekre közepesen veszélyes.

AMEGA UP / CLINIC UP / GLADIATOR FORTE /MARS 480 SL hatóanyaga: 360 g glifozát, kijuttatott dózis: 5-7 l/ha, munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap, gyakorlatilag nem mérgező, méhekre nem veszélyes, vízi szervezetekre közepesen veszélyes.

CHIKARA 25 WP / KATANA hatóanyaga: 250 g/l flazaszulfuron, kijuttatott dózis: 0,2 kg/ha, munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap, méhekre nem veszélyes, vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes.

COLOMBUS EC / MAGELLAN hatóanyaga: 2,5 g/l floraszulam + 144 g/l fluroxipir-meptil + 80 g/l klopiralid, kijuttatott dózis: 2 l/ha, munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap, méhekre nem veszélyes, vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes.

DEZORMON hatóanyaga: 600 g/l 2,4-D, kijuttatott dózis: 2 l/ha, munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap, méhekre nem veszélyes, vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes.

DROPMAX hatóanyaga: 27 g/l sztirol-akrilát kopolimer , 15,6 g/l trisziloxan, 7,5% propilénglikol, kijuttatott dózis: 0,3 l/ha, munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap, méhekre nem veszélyes, vízi szervezetekre nem veszélyes.

MEZZO 75 DF hatóanyaga: 200 g/kg metszulfuron-metil, dózis 0,1 kg/ha, munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap, méhekre nem veszélyes, vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes.

PLEDGE 50 WP hatóanyaga: 500 g/l flumioxazin, kijuttatott dózis: 1,5 kg/ha, munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap, méhekre nem veszélyes, vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes.

SUCCESSOR TX hatóanyaga: 300 g/l petoxamid + 187,7 g/l terbutilazin, kijuttatott dózis: 4 l/ha, munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap, méhekre nem veszélyes, vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes.

 

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kezelt területen legeltetni, ill. onnan származó takarmánnyal 14 napon belül etetni tilos!

 
 


 
TÁJÉKOZTATÓ feltételes megállás rendszerének bevezetéséről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy több más dél-dunántúli vasútvonalhoz hasonlóan
2021. szeptember 13-tól a 46 sz. Sárbogárd–Bátaszék vasútvonal, valamint a 154 sz. vasútvonal Bátaszék–Baja szakaszának egyes megállóhelyein a Székesfehérvár–Sárbogárd–Szekszárd–Bátaszék–Baja viszonylatú GEMENC InterRégió és egyes személyvonatok esetében bevezeti a feltételes megállás rendszerét.
Az érintett megállóhelyek a következők:
  •  Tengelic
  •  Fácánkert
  •  Őcsény
  •  Alsónyék
A feltételes megállás azt jelenti, hogy az alacsonyabb utasforgalmú megállási helyeken a vonat csak akkor áll meg, ha a fedélzeti leszállásjelzőn ezt idejében jelezte a leszállni szándékozó utas, vagy a mozdonyvezető felszállni szándékozó személyt lát a megállóhelyen. Ennek kapcsán felhívjuk a figyelmet arra, hogy a leszállásjelzés időben történjen meg az utas részéről, illetve a felszálló utas úgy helyezkedjen el a megállóhelyen, hogy őt a mozdonyvezető időben észlelhesse az utasforgalmi területen, peronon. Jelentkező utas hiányában a vonat nem fog megállni a megállóhelyeken.
A MÁV Zrt. az érintett vasúti megállóhelyeken, a MÁV-START Zrt. pedig az érintett motorvonatok fedélzetén utastájékoztató piktogramok és szövegek kihelyezésével fogja tájékoztatni az utasokat a megváltozott közlekedési rendről.
 
 
 

 

EU-s pályázatok

Köszöntő


Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm Sárbogárd Város honlapján, örülök, hogy érdeklődése telepü-lésünkre irányult. Külön köszöntöm városunk lakóit.

Kérem, tekintsenek úgy erre a megjelenési formára, mint az önkormányzat kinyújtott kezére, amelyet bármikor megfoghatunk. Továbbra is igyekszünk számos közérdekű és közhasznú adatot közölni a honlapon mindenkivel és ezáltal kedvet csinálni Sárbogárdhoz. Természetesen, akinek bármi gondja, problémája van, úgy magam és képviselőtársaim is állunk szíves rendelkezésükre. A választási ered-mény egy jó kezdet, most pedig alakítsuk tovább Sárbogárd történetét együtt legjobb  szándékunk és tehet-ségünk szerint.

 Dr. Sükösd Tamás  polgármester


Polgármesteri Fórum - Facebook


Tájékoztató

Hirdetmény

NAV
ÜGYFÉLFOGADÁS
Sárbogárd ügyfélszolgálati hely
PÉNTEK 8.00-12.00

KSH

Fejér FMRF hírlevél

Tájékoztatók

Felhívás

Tájékoztató

MÁK
 

Esély a fiataloknak FB

Gyepmester
Sárközi Károly
(06) 30 342-1493


Katasztrófavédelem

EU-s pályázatok

Pályázat KDOP 4.1.1

 TÁJÉKOZTATÁS

 A KDOP-4.1.1/E-11-2011-0018 azonosító számú "Sárbogárd városközponti területeinek vízrendezése, csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztése " pályázatról

Pályázat KDOP 3.1.1

Tájékoztató  

a KDOP-3.1.1/B-11-2012-0001

"Újratervezés - Sárbogárd város központjának megújítása"

című pályázathoz kapcsolódó beruházásról Tájékoztató>

  L Á T V Á N Y T E R V E K: 

 1. melléklet,   2. melléklet
 
3. melléklet,   4. melléklet
 5
. melléklet,   6. melléklet
 
7. melléklet,   8. melléklet 
 
9. melléklet, 10. melléklet 
11. melléklet12. melléklet 
13. melléklet


Újratervezés

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427
 TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427 
"INFORMATIKAI INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE SÁRBOGÁRDON" című projekt

TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005

TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005
"Befogadó intézmények  Sárbogárdon" című projekt

Csillagkapu

TÁMOP_5.6.1.C-11/2-2011-0025 "Csillagkapu" modell-program az áldozattá válás megelőzése és az áldozatsegítés fejlesztése érdekében Fejér megyében
Felhívás   -   Felkészítő


Helyi Foglalkoztatási Együttműködések Sárbogárd Járásban
 

Szervezetfejlesztés

Sárbogárd Városháza felújítása, energiahatékonysági korszerűsítése

Sárbogárd város önkormányzati épületeinek energetikai fejlesztése

Tájékoztató (sport egyesületek)