.
Orvosi ügyelet
Térítési díj (étkezés) tájékoztató és időpont
TÁJÉKOZTATÓ - adóügyek
Áramszünet tájékoztató
 
2021. augusztus 10-én
várhatóan 8.00-16.00 óráig  áramszünet lesz.
Érintett utcák, szakaszok:
Árpád u. 1-9/A, 2-24., Uszoda, Millennium 2000 u., KeyTech Kft. (Alisca-Mag Kft.), Brodway, Szárító, Haladás u., Videoton, ÁFÉSZ (Eszterga üzem),Sallai major

2021. augusztus 11-én
várhatóan 9.00-14.00 óráig  és
2021. augusztus 12-én
várhatóan 8.00-16.00 óráigáramszünet lesz.
Érintett utcák, szakaszok:
Bem u., Dózsa György u., Esze Tamás u., Bajcsy-Zsilinszky u., Szent István u. 81-179., 88-166., Imremajori u. 1- 2., Külterület: Május 1. Szárító, Gépműhely, Juhászat

MÁV
Esélyegyenlőségi program
Térítési díjak tájékoztató

Tájékoztató
TÉRÍTÉSI DÍJAKRÓL

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselő-testülete a gyermekét-keztetés intézményi térítési díjait az alábbiak szerint állapította meg:

A térítési díjakat az
1. és 2. sz. mellékletek
tartalmazzák

 

 

 

 

Hírek - Közélet
Tájékoztatás
2021.01.27. 12:06
Kedves Olvasóink!
Sajnálattal közöljük, hogy a Sárréti Híd megjelenését határozatlan/bizonytalan ideig szüneteltetjük.
A veszélyhelyzet, mely a koronavírus járvány kialakulásának folyamánya, az újságunk létét is nagymértékben befolyásolja. Nem kívánjuk sem a magunk, sem az újság  megjelenésében szerepet vállalók egészségét veszélyeztetni az anyaggyűjtéssel, az újság terjesztésével kapcsolatban. Sok minden megoldható online, de a mi hitvallásunk, hogy személyes kapcsolatot is tartsunk az olvasóinkkal, az újságban teret kapó hírekben, tudósításokban szereplőkkel.
Ez most egyre nehezebb és személytelen. Bízunk benne, hogy - bár a híreket hallgatva nem ez tűnik ki - hamarosan rendeződik az életünk. Élhetjük nyugodtan, félelemmentesen mindennapjainkat.
Mindenkitől kitartást, türelmet kérünk ezekben a szívet, lelket nyomorító időkben!
Sárréti Híd Szerkesztősége

Részletek   »

Testületi ülés
2020.11.09. 20:05
Októberi testületi ülés
A sárbogárdi képviselő-testület 2020-as soros ülése 1 perces néma felállással kezdődött. Elhunyt Majláth László a Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökhelyettese. Az ülésen a koronavírus miatt kialakult helyzetnek megfelelően a képviselők és az ülésen résztvevők maszkot viseltek. Az ülés a megszokott forgatókönyv szerint zajlott.
Dr. Sükösd Tamás polgármester tájékoztatta a megjelenteket a két ülés közötti fontosabb eseményekről, intézkedésekről, az átruházott hatáskörök gyakorlásáról. Egyeztetések voltak a hulladékgazdálkodással kapcsolatos önkormányzati feladatokról, újabb hulladéktároló/szemétgyűjtő edények kihelyezéséről. Előtérbe került a Huszár temető bővítése, a közétkeztetésről is történt egyeztetés. Az idei Megye nap Etyeken volt, ahol kitüntetések átadására is sor került. Fejér Megye Díszpolgára kitüntető címet többek között Dr. Müller Cecília tisztifőorvos kapta. Egyeztetések voltak a felszíni csapadékvíz elvezetéssel, az Árpád lakótelep jobbító szándékú „csapatával” az esetleges pályázattal kapcsolatban, az M8-as tervezőivel a 63-as négysávósításáról. Ebben a témában konstruktív beszélgetést folytattak. – mondat a polgármester.
Elfogadták a képviselők a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló jelentéseket. 

Részletek   »

Kitüntetések
2020.10.05. 20:51
A 2020. évi Megyenapon többek között Pajor László a mentős és közösségi sport tevékenységéért; Weisz Gábor a gazdasági élet, gazdaságfejlesztés terén kifejtett tevékenységéért; Horváth Tibor a sport és az egészséges életmódra nevelés terén kifejtett tevékenységéért vehetett át díjat. Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Részletek   »

Szeptemberi testületi döntések
2020.10.05. 20:48
Sárbogárd Város Képviselő-testülete szeptember 11.-én tartotta soros ülését. Megválasztásra került a Pénzügyi Bizottság külső bizottsági tagja Mezei Csaba személyében. Az eskütétel után a képviselők sorra vették a napirendi pontokat.
A két ülés közötti fontosabb eseményekről, intézkedésekről szóló polgármesteri tájékoztatóban elhangzott, hogy informatikai eszközök átadására került sor a szociális dolgozóknak. Államalapításunk ünnepéhez kapcsolódóan kitüntetéseket adományoztak, Sáfrány Józsefné szépkorút köszöntötték, fotó pályázati kiállítás nyílt a művelődési házban, a 100 éves Schönborn Józsefnét köszöntötték, a Nagyhörcsököt érintő lehetséges fejlesztésekről volt egyeztetés.
Sajnos kevés a közmunkás, ezért fontos a városüzemeltetési feladatok megfelelő koordinálása, kollégiumi elhelyezésekről született döntés, a Rendelőintézetben halláscentrum nyílt.

Részletek   »

Ünneplés
2020.09.04. 13:56
Szeptember elsején 30 éves lett a Főtéri Cukrászda. A Szilágyi család fáradhatatlanul dolgozik nap, mint nap az édesszájú sárbogárdi lakosok kiszolgálásáért.
Töretlenül fordulhatunk hozzájuk bármely születésnap, rendezvény vagy egy vasárnapi ebéd utáni desszert kedvéért. Minden alkalommal elénk varázsolják kívánságainkat. Az ünnepségre érkezőket szemkápráztató, könnyed tortával várták.
Kívánunk erőt és egészséget a következő 30 évre is a Főtéri Cukrászda egész csapatának és köszönjük munkájukat kisvárosunk nevében.
 
AKF

Részletek   »

Köszöntés
2020.09.04. 13:54
Schönborn Józsefné Bánfalvi Mária nénit köszöntötték szeptember 1-jén a Sárbogárdi Református Egyházközség Idősek Otthonában 100. születésnapja alkalmából.
A biztonságot szem előtt tartva, rendhagyó módon, de nagy szeretettel gyűltek össze a köszöntők. Mária néni aktív közösségi ember, kinek lénye az üzeni, hogy az időskor is értékes és tartalmas. Isten éltesse erőben, egészségben!

Részletek   »

  Előre»   

Koronavírus tájékoztató

EU-s pályázatok

Köszöntő


Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm Sárbogárd Város honlapján, örülök, hogy érdeklődése telepü-lésünkre irányult. Külön köszöntöm városunk lakóit.

Kérem, tekintsenek úgy erre a megjelenési formára, mint az önkormányzat kinyújtott kezére, amelyet bármikor megfoghatunk. Továbbra is igyekszünk számos közérdekű és közhasznú adatot közölni a honlapon mindenkivel és ezáltal kedvet csinálni Sárbogárdhoz. Természetesen, akinek bármi gondja, problémája van, úgy magam és képviselőtársaim is állunk szíves rendelkezésükre. A választási ered-mény egy jó kezdet, most pedig alakítsuk tovább Sárbogárd történetét együtt legjobb  szándékunk és tehet-ségünk szerint.

 Dr. Sükösd Tamás  polgármester


Polgármesteri Fórum - Facebook


KSH

Tájékoztató

Fejér FMRF hírlevél

OMSZ

Térkép

Esély a fiataloknak FB

Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Gimnáziuma, Általános Iskolája - Budapest

Gyepmester
Sárközi Károly
(06) 30 342-1493


Katasztrófavédelem

EU-s pályázatok

Pályázat KDOP 4.1.1

 TÁJÉKOZTATÁS

 A KDOP-4.1.1/E-11-2011-0018 azonosító számú "Sárbogárd városközponti területeinek vízrendezése, csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztése " pályázatról

Pályázat KDOP 3.1.1

Tájékoztató  

a KDOP-3.1.1/B-11-2012-0001

"Újratervezés - Sárbogárd város központjának megújítása"

című pályázathoz kapcsolódó beruházásról Tájékoztató>

  L Á T V Á N Y T E R V E K: 

 1. melléklet,   2. melléklet
 
3. melléklet,   4. melléklet
 5
. melléklet,   6. melléklet
 
7. melléklet,   8. melléklet 
 
9. melléklet, 10. melléklet 
11. melléklet12. melléklet 
13. melléklet


Újratervezés

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427
 TIOP-1.1.1-07/1-2008-0427 
"INFORMATIKAI INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE SÁRBOGÁRDON" című projekt

TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005

TÁMOP 3.4.2/09/2-2010-0005
"Befogadó intézmények  Sárbogárdon" című projekt

Csillagkapu

TÁMOP_5.6.1.C-11/2-2011-0025 "Csillagkapu" modell-program az áldozattá válás megelőzése és az áldozatsegítés fejlesztése érdekében Fejér megyében
Felhívás   -   Felkészítő


Helyi Foglalkoztatási Együttműködések Sárbogárd Járásban
 

Szervezetfejlesztés

Sárbogárd Városháza felújítása, energiahatékonysági korszerűsítése

Sárbogárd város önkormányzati épületeinek energetikai fejlesztése

Tájékoztató (sport egyesületek)